Thursday, November 28, 2013

Wordless Thursday



lavender



Aster purple + aster white.

8 comments:

  1. salam ibu qistina...memang tak terkata lah...hehehe

    ReplyDelete
  2. aster puple & aster white.. kalau dah bercambah2 bunganya mesti menarik kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aster purple dan white tu senang hidup katanya,kalo dah banyak mmg cantik nampak boleh buat hiasan di meja. ececehhhh....berangan dah. keke

      Delete
  3. salam ibu qistina...owh rupanya yang kat atas tu namanya aster purple..saya ada jugak di garden tapi tak tahu namanya..main beli je sebab cantik..hee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam En.Tarique,

      salam kenal dan terima kasih sudi singgah. Bunga yang paling atas tu bunga lavender namanye. lupa nk letak nama. yang 2 gambar bawah tu bunga aster. lepas ni kalo kawan tanya bolehla jawab. Sama2 kita exchange maklumat ttg hobi gardening ya. :)

      Delete
  4. Lavender sy Dah arwah....baru beli ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a,baru beli...beli online je. hehe....

      Delete

Terima kasih daun keladi di atas komen2 sahabat semua,Insyallah saya akan cuba balas komen2 sahabat (jangan marah atau bersedih jika lewat mambalas). Sayang anda semua. Dan arigato gozaimas. :)